70 jaar Holland Festival

In 2017 viert het Holland Festival zijn 70-jarig bestaan. Jaarlijkt kunt u er terecht voor onvergetelijke ervaringen, en toont het festival via de verbeelding van de kunstenaars een glimp van wat of hoe de wereld is en zou kunnen zijn. Het festival biedt ‘serious pleasure’ aan een nieuwsgierig, breed en divers publiek. Kunstenaars die meedoen werken internationaal, overschrijden vaak de grenzen tussen de verschillende kunstdisciplines, schuwen het grote gebaar niet en staan middenin de maatschappij.

MANTRA

Dit jaar ondersteunt het Cultuurfonds MANTRA, een speciale uitvoering door de broers Lucas en Arthur Jussen. Karlheinz Stockhausens’s compositie voor twee ­piano’s, live elektronica en slagwerk moet u live meemaken. Dit is hun eerste uitvoering van dit hypnotiserende meesterwerk; een verrassend festivaldebuut. Ook steunen we het Weeshuis van het festival, waar composities uit de geschiedenis van het Holland Festival opnieuw ten gehore gebracht worden. Vergeten pareltjes uit 70 jaar HF komen terug tot leven in Splendor.

Holland Festival

Het Holland Festival zorgt voor onvergetelijke ervaringen, en toont via de verbeelding van de kunstenaars een glimp van wat of hoe de wereld is en zou kunnen zijn. Het festival biedt ‘serious pleasure’ aan een nieuwsgierig, breed en divers publiek.

70 jaar Holland Festival

Van 3 t/m 25 juni. Bekijk het volledige programma op www.hollandfestival.nl

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt Holland Festival met 40.000 euro.

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!