Aanmelden Online Galerij

Bent u als kunstenaars, fotograaf en/of designer op zoek naar een mooie online presentatie? Wilt u goede referenties wanneer mensen uw naam zoeken met Google? Dan kunnen wij u zeker verder helpen!

U kunt zich aanmelden door hieronder op de Banana van Andy Warhol te klikken en het aanmeldingsproces te starten. Wanneer u het proces doorloopt, krijgt u de vraag om een .zip bestand te uploaden met de door u geselecteerde afbeeldingen (10 stuks .jpg) en een Word document met uw biografie, contactgegevens en titellijst van uw afbeeldingen (titel kunstwerk, afmeting, materiaal, stijl, genre en prijs).

Wanneer wij alle benodigde informatie hebben ontvangen, zullen wij uw pagina binnen 24 uur aanmaken / online zetten.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar aanmelden@onlinegalerij.nl.

Groot online bereik en hoge ranking

Door jarenlang te schrijven over kunst en cultuur presteert Online Galerij erg sterk in Google. Wij kunnen ervoor zorgen dat u met bepaalde zoektermen hoger komt in Google, daarnaast zien mensen wanneer ze uw naam zoeken in Google meteen een mooie en betrouwbare referentie!

Door leuke, interessante en slimme SEO berichten komen wij bovenaan in Google. Zie hier bijvoorbeeld de Google resultaten voor “Beste Galerie“.

uw eigen kunstwebsite beginnen

Artsy

Online Galerij is als galerij aangesloten bij Artsy.net. Artsy heeft maandelijks 3 miljoen bezoekers en is fantastisch voor de internationale zichtbaarheid van Online Galerij en onze kunstenaars. Om uw werk via Online Galerij op Artsy te plaatsen moet uw werk aan bepaalde criteria voldoen. Meer informatie over Online Galerij & Artsy? Artsy@onlinegalerij.nl