Annual Dutch Art Fair 2014

Eus ManzOp zaterdag 27 en zondag 28 september vindt de vierde editie van de Annual Dutch Art Fair/ ADAF plaats. Het grootste verschil met de voorgaande edities is de verdere professionalisering en internationalisering van de beurs. Namen in 2013 kunstenaars uit zeven landen aan de ADAF deel, in 2014 zullen circa vijftig kunstenaars uit tien landen naast bijna honderdvijftig Nederlandse kunstenaars, na strenge ballotage aan de ADAF deelnemen. Deze circa 200 kunstenaars tonen hun mooiste werken. Door het grote aantal exposerende kunstenaars biedt de ADAF kunstliefhebbers een grote variëteit aan hedendaagse kunst. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Naast veel schilderijen, grafiek en fotografie, worden ook objecten van brons, keramiek, glas en andere materialen geëxposeerd en te koop aangeboden. Als u met een bescheiden budget uw kunstcollectie wilt uitbreiden of juist uw eerste kunstwerk wil kopen, zult u vast op de ADAF slagen. Circa 1.700 werken zijn te zien en rechtstreeks van de kunstenaars te koop.

Robert van de Graaf - Le Mont St. Michel_2 (FR) / 2014 / Oil on linen / 120 x 80 cm / Price: € 2950,-

Robert van de Graaf / Le Mont St. Michel_2 (FR) / 2014 / Oil on linen / 120 x 80 cm / Price: € 2950,-

De ADAF is voor alle liefhebbers van hedendaagse beeldende kunst. Zeker ook voor kunstverzamelaars. De verscheidenheid in uitbeeldingen, in formaten, in stijlen en in prijzen is groot. Vrijwel alle kunstuitingen zijn dan ook te zien en te koop.

Bestel hier uw toegangskaarten

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!