Comic Con Parijs 2017, alle superhelden in handbereik!

Voor alle fans van comics, manga, cosplay, games, e-sports, films of tv-series: Comic Con is terug in Parijs! Na het grote succes van de eerste en tweede editie wordt dit jaar het evenement nog eens georganiseerd in het Grande Halle de La Villette van 27 tot 29 oktober. Comic Con Paris heeft alles en nog veel meer!

Het is raar, het is magisch, het is overweldigend, het is hel op aarde, het is het beste evenement in de wereld!

Als je zelf ooit naar het festival bent geweest, is het makkelijk om te zien hoe al deze dingen waar kunnen zijn. Maar iedereen, bezoeker geweest of niet, is het eens met één ding: Comic Con Parijs 2017 is uniek!

Comic Con 2

Comic Con Parijs 2017

Het festival is in 2007 opgericht onder de naam Kultima en vond voor het eerst plaats bij Paris-Nord Villepinte. In 2009 werd de naam Kultima verlaten en werd het vervolgens Comic Con genoemd. Er zijn al meerdere succesvolle edities geweest en ook dit jaar belooft Comic Con Paris het grootste popcultuur evenement te worden in 2017. Het festival is gelanceerd door Reed Exhibitions France in samenwerking met ReedPop en JTS Group.

Superhelden in de schijnwerpers

Comic Con, afkomstig uit de Verenigde Staten, is een uniek evenement in Europa en presenteert de wereld van sciencefiction superhelden. Entertainment-gerichte tentoonstellingen, workshops en panel discussies zullen de Grande Halle voor drie hele dagen overnemen, waarbij exclusieve trailers en teasers van films, die nog moeten uitkomen, worden onthuld.

Het festival is dé ideale gelegenheid om in de wereld van strips, films, televisie, speelgoed en videospelletjes te stappen. De bezoekers worden ook volledig onderdompelt in deze fantasie wereld. Het is een onweerstaanbare aantrekking voor cosplayers en je zal gegarandeerd tijdens het bezoek meerdere superhelden tegen het lijf lopen, zoals Spiderman, Elektra, Han Solo en de X-Men.

Comic Con 3

Photograph by Lando Rossi, Italian Photographer


Een uitzonderlijke cast

Naast het actie programma is er een mogelijkheid voor de fans om mensen te ontmoeten die entertainment creëren. Met top regisseurs, acteurs, schrijvers en artiesten van speciale effecten is het een entertainmentprogramma die je niet wilt missen!

Dus kom in je favoriete vermomming, neem deel aan de wedstrijden of loop simpelweg langs de verschillende kraampjes om zo de sfeer te proeven en te genieten van de extravagante creaties en bizarre karakters onderweg. Bereid je voor op een geweldig weekend vol spektakel en ontmoet nieuwe vrienden waarmee jij je passie kunt delen!

Wanneer?

Comic Con is verdeeld over drie dagen:

  • Vrijdag 27 oktober, van 9.30 tot 19.00 uur
  • Zaterdag 28 oktober, van 9.30 tot 19.00 uur
  • Zondag 29 oktober, van 9.30 tot 18 uur.

In La Grande Halle de la Villette: 211 Avenue Jean Jaurès, 75019 Parijs.

Voor meer informatie bezoek de website www.parisinfo.com en www.france.fr.

Voor andere tentoonstellingen in Parijs zie: Karel Appel, Beyond the stars en Picasso Primitif.

Kunst kopen

Laura Evengroen
Laura@onlinegalerij.nl