Het leukste bedrijfsuitje in Amsterdam!

Op zoek naar het leukste bedrijfsuitje in Amsterdam? Of het nu gaat om een stadswandelingen, fietstochten, rondvaarten en workshops? Amsterdamtour.nl organiseert het!

Stadswandeling Amsterdam

Ga op stap met leuke gidsen door de Jordaan in Amsterdam tijdens de Jordaan Tour! Tijdens deze stadswandeling loopt u het ‘quartier latin’ van Amsterdam in met haar prachtige hofjes, eigenwijze volk en de gezellige cafés. U wandelt langs de mooie grachten in Amsterdam – en bekende spots aandoet zoals het Baantjercafé – staat de gids stil bij de roerige periodes in deze wijk, bij Johnny Jordaan en Tante Leen en het typerende Jordanese volk.

stadswandelingen Amsterdam

Fietstocht Amsterdam

Amsterdam op de fiets meemaken is wel een hele bijzondere ervaring, omdat u wordt meegevoerd door de drukte en levendigheid van de stad. Een leuk en actief uitje! Gelukkig hoeft u niet alleen op pad maar maar nemen enthousiaste en deskundige Specialtours gidsen u tijdens de fietstochten in Amsterdam mee op sleeptouw. Deze leuke fietstochten zijn uiteraard ook in een andere taal te boeken.

Workshops

Originele, hilarische, creatieve, sportieve en culinaire workshops vind je hier! Voor ieder gezelschap en voor iedere gelegenheid is de perfecte workshop in Amsterdam te vinden. Bekijk de workshops beschikbaar in Amsterdam en laat u inspireren. Een leuke aanvulling op uw bedrijfsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest en te combineren met andere uitjes en activiteiten in Amsterdam.

Groepsuitje organiseren

Groepsuitje organiseren is natuurlijk ook erg leuk om te doen! Special tours Amsterdam organiseert meer dan 180 verschillende originele en unieke uitjes in Nederland. Boek bij Specialtours een groepsactiviteit, een teambuildingactiviteit of een compleet arrangement! Altijd tegen het scherpste tarief.

Bedrijfsuitje organiseren

Een bedrijfsuitje verijst een andere insteek dan een groepsuitje. Bent u op zoek naar een origineel en leuk bedrijfsuitje? Bekijk dan de leukste bedrijfsuitjes en personeelsuitjes! Elk teamuitje wordt een onvergetelijke dag! Naast vaste arrangementen kunt u ook het ideale bedrijfsuitje samenstellen.

Vrijgezellenfeest organiseren

Inspiratie nodig het leukste vrijgezellenfeest in Amsterdam? Bekijk dan hier de stoerste vrijgezellenuitjes in Amsterdam! De leukste tips en ideeën voor de ideale en originele vrijgezellendag.

Het leukste bedrijfsuitje in Amsterdam!

Voor meer informatie bezoek de website Special Tours Amsterdam!

special-tour-Amsterdam

Afbeelding header: I amsterdam letters Rijksmuseum Matt Rubens. Bron afbeelding.

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij opgezet om kunst en cultuur toegankelijker te maken voor hemzelf en het grote publiek. Gaandeweg bleek online galerij voor hem de plek waar liefde voor kunst en cultuur begint