Deventer bestaat 1250 jaar!

Deventer bestaat 1250 jaar!

Dit jaar viert de gemeente Deventer met een groots programma het 1250 jarige bestaan van Deventer! Eén jaar vol muziek, evenementen, sport, theater, congressen en exposities om het bestaan van onze stad te vieren, terug te kijken én vooruit te blikken. 12 maanden lang is er in de gemeente iedere dag iets te doen ter ere van het 1250-jarig bestaan van Deventer.

Het programma is tweedelig. Enerzijds worden een aantal programmaonderdelen georganiseerd door de organisatie Deventer 1250 jaar, anderzijds zijn er een aantal programmaonderdelen die worden georganiseerd door inwoners en organisaties uit de gemeente Deventer via de ‘Bouw Mee’ regeling. Per programmaonderdeel wordt de organisator vermeld.

In de afgelopen maanden hebben meer dan 100 inwoners en organisaties uit de gemeente Deventer deelgenomen aan ‘Bouw mee aan Deventer 1250 jaar’. Uit deze aanmeldingen is een selectie gemaakt en toegevoegd aan het programma van Deventer 1250 jaar. Deze programmaonderdelen zijn hieronder te lezen.

Let op: het is nog steeds mogelijk om een activiteit of evenement toe te voegen aan het programma. Om de activiteit of het evenement te realiseren is subsidie beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen in Deventer. De website www.deventer.info biedt een overzicht van alle activiteiten en evenementen in de gemeente Deventer.

Deventer bestaat 1250 jaar!

Project gesteund door: Fonds Kleinschalige intitiatieven Overijssel

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!