KANTOR cultuurfestival in leegstaand kantoorpand

Kantor-21Op 5 & 6 oktober 2013 vindt de eerste editie plaats van KANTOR cultuur festival, een nieuw cultureel evenement op een bijzondere locatie; in het leegstaande kantoorgebouw van Bright Offices, Sloterdijk Amsterdam met een 360° uitzicht over de skyline van Amsterdam. De organisatie is in handen van PUP en PaardenKracht (PPP) en heeft als doel het publiek kennis te laten maken met een vernieuwend aanbod van kunst en cultuur, muziek, food en technologie. Leegstaande werkplekken, voorheen het decor van regels, afspraken en deadlines,  bieden tijdens KANTOR ruimte aan o.a. een theater, kunstenaarscafé, galerie en een bioscoop, waar gedanst mag worden. Feest, beweging en rebellie zijn de kern van een unieke mix aan stijlen en smaken, workshops en optredens, gebracht door gevestigde creatieven en nieuw talent.

KANTOR gaat verder dan eenmalige initiatieven. Samenwerkingen tussen werelden; commercieel & creatief, aanstormend en gevestigd; leveren concepten die niet alleen een te gekke beleving garanderen op dat moment, maar ook aantrekkelijk zijn voor andere podia, festivals en galerieën. KANTOR heeft alles in zich om ook in andere steden leegstaande kantoorgebouwen te transformeren in een cultureel festival.

PUP & PaardenKracht zijn twee jonge organisaties die haarfijn aanvoelen wat hun doelgroep beweegt en inspireert. Als geen ander weten zij cultuurbeleving sexy en onvergetelijk te maken. KANTOR is hun antwoord op ongebruikte leegstand en de behoefte van hun publiek naar unieke events met culturele verdieping.

Vanaf maandag 5 augustus zijn er kaarten te koop via de website www.kantorweekend.com.

 

 —————- Programma KANTOR Festival 2014  —————-

Klik op bovenstaande link voor informatie over het nieuwe festival

KANTOR; BETWEEN THE WALLS OF BOUNDLESS IMAGINATION

5 & 6 oktober 2013
Bright Offices, Amsterdam Sloterdijk
12:00-23:00u
Tickets (€29,50): www.kantorweekend.com
Facebook KANTOR

KANTOR Overview

 

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij opgezet om kunst en cultuur toegankelijker te maken voor hemzelf en het grote publiek. Gaandeweg bleek online galerij voor hem de plek waar liefde voor kunst en cultuur begint