Kinderportretten specialist Tanneke Peetoom

Tanneke Peetoom 10

De kinderportretten specialist Tanneke Peetoom

Ook helemaal klaar met de niet lijkende schilderijen van uw kinderen? Laat dan je kind fotograferen door de kinderportretten specialist Tanneke Peetoom. Alle kinderen vanaf 5 jaar zijn meer dan welkom bij Tanneke. Zij legt uw trots op een artistieke en romantische wijze vast op foto. “Het leuke van mijn werk is dat elk kind iets moois heeft om te fotograferen”, aldus Tanneke. Bekijk hieronder een selectie van haar werk. Voor een afspraak moet je wel een beetje geduldig zijn aangezien haar agenda pas over 6 maanden weer een gaatje vrij heeft.

Ben je ook helemaal klaar met de niet lijkende schilderijen van uw kinderen? Laat dan je kind fotograferen door de kinderportretten specialist Tanneke Peetoom. Alle kinderen vanaf 5 jaar zijn meer dan welkom bij Tanneke. Zij legt uw trots op een artistieke en romantische wijze vast op foto. "Het leuke van mijn werk is dat elk kind iets moois heeft om te fotograferen", aldus Tanneke.  Ben je ook helemaal klaar met de niet lijkende schilderijen van uw kinderen? Laat dan je kind fotograferen door de kinderportretten specialist Tanneke Peetoom. Alle kinderen vanaf 5 jaar zijn meer dan welkom bij Tanneke. Zij legt uw trots op een artistieke en romantische wijze vast op foto. "Het leuke van mijn werk is dat elk kind iets moois heeft om te fotograferen", aldus Tanneke.  Ben je ook helemaal klaar met de niet lijkende schilderijen van uw kinderen? Laat dan je kind fotograferen door de kinderportretten specialist Tanneke Peetoom. Alle kinderen vanaf 5 jaar zijn meer dan welkom bij Tanneke. Zij legt uw trots op een artistieke en romantische wijze vast op foto. "Het leuke van mijn werk is dat elk kind iets moois heeft om te fotograferen", aldus Tanneke.

Tanneke Peetoom 04

Tanneke Peetoom 02

Tanneke Peetoom 05

Tanneke Peetoom 09

Tanneke Peetoom 08

Tanneke Peetoom 07

Tanneke Peetoom 06

Tanneke Peetoom 03

Tanneke Peetoom 01

Artistieke & romantische kinderportretten – www.tannekephotography.nl

Informatie Fotoshoots

Tanneke Peetoom +31641730133

tanneke.peetoom@me.com

Locatie studio:Breda

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!