Agentschap Online Galerij

Ben jij als kunstenaar liever bezig met het maken van kunst en heb jij geen zin in het verkopen van jezelf? Laat dit dan over aan onze specialisten! Wij nemen jouw werk graag op in onze portfolio, waarmee wij actief op zoek gaan naar mooie en grote projecten.

Duidelijkheid en transparantie vinden wij belangrijk en dit dragen wij dan ook graag uit. Bij het succesvol binnenhalen van een klus rekenen wij een commissie over de opdrachtsom. Duidelijk en simpel.

Ons doel

Ons doel is het stimuleren van projectontwikkeling door kunstenaars en hen de mogelijkheid bieden een artistiek plan te realiseren dat van belang is voor de kwaliteit en de zichtbaarheid van de hedendaagse kunst in Nederland.

Een project kan ook bestaan in de vorm van een duo of collectief. Hieronder wordt verstaan: meerdere kunstenaars, die structureel gezamenlijk werk maken. Samenwerkingsverbanden kunnen als (gelegenheids-)duo’s of collectieven worden beschouwd, als ze voor de werkperiode een gezamenlijk plan indienen dat tot één resultaat leidt. Dit ligt verder volledig aan de wensen van de klant.

Wij helpen graag

Wil jij je laten vertegenwoordigen door Online Galerij? Neem dan vrijblijvend contact op met info@onlinegalerij.nl of bel 070 – 22 11 747! Wij staan voor jou klaar.

 

Afbeeldingen hebben wij van een heel erg stoer project: Birmingham Big Art Project