Golden Gate SF 120 x 160 cm olieverf op linnen

De sprookjesachtige bruggen van kunstenaar Jeroen Quirijns

De sprookjesachtige bruggen van kunstenaar Jeroen Quirijns leiden je door een kleurrijke omgeving. In onderstaande kunstwerken zie je de bijzondere bruggen van Amsterdam, Maastricht, Londen en San Fransisco. De speelse bewegelijkheid van perspectief zorgen ervoor dat je naar deze werken kunt blijven kijken.

Jeroen Quirijns begint met alle regels overboord te gooien! Het fundament van het tekenen wordt door hem onderuit gehaald, perspectief is geen optie. Verknippen en herschikken, soms letterlijk. Dichtbij en afstand. Links en rechts. Opnieuw gaan bouwen en inkleuren. In kleuren…. het liefst. Dichtbij huis onderwerpen, veel gedekte tafels, maar ook “stedentrips”. 

Jeroen Quirijns is een veelzijdige kunstenaar met voorliefde van stadsgezichten, eten als onderwerp en Italiaanse kunst/oldtimers/design. Hij heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring als beeldend kunstenaar en zijn werk is opgenomen in diverse collecties in binnen- en buitenland.

Sprookjesachtige bruggen

[ylp_products_masonry heading=”” font_size=”” primary_color=”#6c9729″ color=”#ffffff” background_color=”#77a464″ columns=”2″ product_style=”style_3″ padding=”5px” data_source=”product_list_id” per_category=”4″ per_page=”8″ product_ids=”40555, 40578, 40579, 40580″]
Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!