Kunst voor bedrijven

Kunst op kantoor heeft een positieve uitstraling op uw bezoekers, klanten en stimuleert de creativiteit van uw medewerkers. Een inspirerende en verrijkte werkruimte weerspiegelt niet alleen de identiteit van uw organisatie, maar schept ook een atmosfeer waarin personeel en klanten energie krijgen, gemotiveerd worden en geïnspireerd raken.

Voor de inrichting van uw bedrijf is Online Galerij de ideale partner. We leveren collecties op maat, assisteren bij het inrichten en adviseren u bij de samenstelling en opbouw van een bedrijfscollectie.

Gratis kunstadvies

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak een afspraak met een van onze kunstadviseurs voor een vrijblijvend kunstadvies.

Vincent Moleveld      –      vincent@onlinegalerij.nl     –      +31 (0) 6 234 62 444

Keuze in Kunst

Online Galerij maakt alles op het gebied van kunst binnen uw bedrijf mogelijk. Onze kunstadviseurs hebben niet alleen toegang tot de eigen online galerij kunstcollectie, maar maken ook gebruik van hun uitgebreide netwerk van kunstenaars. Ze volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van hedendaagse beeldende kunst en design, en kunnen op deze manier met u meedenken, adviseren en inspelen op al uw wensen.

Kunst voor bedrijven is maatwerk

Wij gaan voor ultiem maatwerk bij de samenstelling van een kunstcollectie voor uw bedrijf. Wij richten uw ontvangstruimten, werkkamers en gangen in met kunst die precies bij de door u gewenste uitstraling past.
De kunstadviseur, deskundig op kunstinhoudelijk gebied, stelt op basis van uw wensen, een op uw bedrijf toegesneden collectie samen. Deze  voorselectie wordt op uw locatie gepresenteerd. In onderling overleg maakt u op basis van deze presentatie een keuze, waarna wij de afhandeling, het transport en het plaatsen van de collectie verzorgen.

Voor een verkennend bezoek aan uw bedrijf, het kunstadvies en de presentatie worden geen kosten in rekening gebracht. De huur gaat pas in of de verkoop vindt pas plaats op het moment dat de uitgekozen werken naar tevredenheid bij u zijn opgehangen.

Online Galerij maakt alles op kunstgebied mogelijk

Naast de verhuur en verkoop van kunst, kan online galerij ook uiteenlopende kunstprojecten binnen uw bedrijf realiseren. Van de organisatie van interne exposities en het realiseren van kunstwerken voor een specifieke locatie binnen uw bedrijf tot het ontwikkelen van exclusieve relatiegeschenken.

Tarieven

Tarieven worden op maat gemaakt en in overleg bepaald. Voor meer informatie en het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u terecht bij een van onze kunstadviseurs.

Contact kunstadviseurs

Neem contact op met onze kunstadviseurs voor een vrijblijvend kunstadvies.

Vincent Moleveld      –      vincent@onlinegalerij.nl     –      +31 (0) 6 234 62 444