Online galerij organiseert de leukste schilder workshop van Nederland. Dit doen wij met veel plezier en op maat voor bedrijven, particulieren, scholen en instellingen. Onze workshop kan onderdeel zijn van een vast programma, maar het organiseren van een heel cultureel verantwoord event kunt u ook aan ons toevertrouwen. Wij organiseren gegarandeerd de leukste schilder workshop op ieder gewenste lokatie.

Iedereen kan schilderen

Iedereen kan namelijk schilderen en dat kunnen wij met onze workshop bewijzen. Mensen hebben alleen de juiste begeleiding nodig en iemand die het voordoet. Hier ligt dan ook meteen de kracht van onze workshop. Wij hebben uitstekende schilders in ons bestand die schilderen op een enthousiaste en duidelijke manier kunnen uitleggen. De schilder zal het kunstwerk stap voor stap voor-schilderen waardoor het relatief goed te doen is om deze stappen te volgen. Het mooie hieraan is dat iedereen met een leuk resultaat naar huis zal gaan. Mensen die nog nooit eerder een kwast in hun handen hebben gehad zullen hierdoor ook niet overdonderd worden met het idee dat ze ineens een kunstwerk moeten maken.

Werkplezier staat voorop

In onze schilder-workshops focussen wij ons met name op werkplezier. Daarnaast zullen mensen geïnspireerd raken door hun eindproduct. Ineens kunnen ze schilderen. Tijdens de workshop zullen verschillende schilderkunstige aspecten voorbijkomen, zoals compositie, basistechnieken en materiaalverkenning.

Vanuit deze visie en werkwijze hebben wij de ervaring dat iedereen tot een sprankelend kunstwerk kan komen.

Bedrijfsuitje op Maat

Uiteraard kunnen wij een speciaal thema uitdenken wat leuk is om te schilderen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vincent Moleveld      –      vincent@onlinegalerij.nl     –      +31 (0) 20 261 46 11