Mart Visser – The Take-over

Kunstenaar en couture-ontwerper Mart Visser is tot en met 1 juli 2018 burgemeester van de gemeente Zandvoort, vanwege zijn expositie Mart Visser – The Take-over. De eigenlijke burgemeester Niek Meijer heeft de spreekwoordelijke sleutel van het gemeentehuis overgedragen aan de couturier.

Mart takes over

Het classicistische gemeentehuis is getransformeerd tot ‘The Take-over’ waar Mart Visser een selectie uit zijn meest recente Haute Couture collectie samen met archiefstukken presenteert. De werkkamers van de burgemeester en wethouders veranderen in een décor voor high fashion. Het biedt bezoekers een unieke kans zich onder te dompelen in de voor veel mensen onbekende wereld van de Haute Couture.

Daarnaast zal het Raadhuis een concept store openen met de prêt-a-porter Lente/Zomer 2018 collectie. Tegelijkertijd met de overname van het gemeentehuis zal er ook een tentoonstelling zijn in het nabijgelegen Zandvoorts Museum. Hier staan de beeldende kunstwerken van Mart Visser.

Concept Store

De werkkamers van de burgemeester en wethouders veranderen in een spectaculair decor voor high fashion. In het Raadhuis komt ook een concept store met de prêt-à-porter zomercollectie 2018. Een team van stylisten is aanwezig voor persoonlijk advies.

Artwork

De creativiteit van Mart Visser beperkt zich niet alleen tot mode. Sinds 2009 is hij ook een veelzijdig beeldend kunstenaar. Zijn schilderijen, sculpturen en installaties waren onder andere eerder te zien op internationale kunstbeurzen en museale tentoonstellingen. Het Zandvoorts Museum is tijdelijk een ‘Mart Visser Museum’ met een indrukwekkende overzichtsexpositie met een grote diversiteit aan koppen en gezichten.

Mart Visser – The Take-over

De expositie Mart Visser – The Take-over is te zien in het Raadhuis Zandvoort en ook in het Zandvoorts Museum. De openingstijden: woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur, het adres is Haltestraat 16 in Zandvoort. De toegang is gratis.
Voor meer informatie kunt u onder andere terecht op de website van Mart Visser: www.martvisser.nl en op de website van het Zandvoorts museum: www.zandvoortsmuseum.nl

Online Galerij
manon@onlinegalerij.nl