Moderne kunst- en cultuurreis naar bruisend Moskou

Moderne kunst- en cultuurreis naar bruisend Moskou

Kunstliefhebbers opgelet: deze 7-daagse moderne kunst- en cultuurreis naar bruisend Moskou kan je niet missen. Moskou verkeert momenteel in een soort Gouden Eeuw zoals men die hier in Nederland in de zeventiende eeuw heeft meegemaakt; de bevolking is plots rijker geworden terwijl de prijzen van de kunstwerken laag zijn gebleven. Dit heeft ertoe geleid dat er een zeer groot en divers kunstaanbod in Moskou te vinden is en dat voor leuke prijzen. Dit is werkelijk hét moment om deze stad te bezoeken!

Galeria Natalia

Met zo’n groot kunstaanbod valt er voor eenieder wel wat te ontdekken; voor galerij-eigenaren, investeerders, voor de zakenman of –vrouw, inrichters van kantoorgebouwen, designers, architecten, museummedewerkers, maar ook voor de beginnende verzamelaar en alle andere kunstliefhebbers. Galeria Natalia, de kunstgalerij die deze reis mogelijk maakt, representeert alleen al meer dan 500 kunstschilders! Deze in Moskou gevestigde galerij bestaat inmiddels 8 jaar en staat voor zekere garantie in zo’n grote zee aan kunst; bij iedere aankoop gaat er een officieel certificaat van het Ministerie van Cultuur met de rekening en het kunstwerk mee. Dit is van groot belang aangezien kunstwerken uit Rusland alleen mogen worden uitgevoerd wanneer is aangetoond dat ze minder dan 50 jaar oud zijn en op dit moment niet van cultuurhistorisch belang zijn.

Schilderij van Vasily Vlasov

Schilderij van Vasily Vlasov

Moderne kunst- en cultuurreis naar bruisend Moskou

Nu biedt Galeria Natalia ook deze kunstreis aan die voor een gegarandeerd geslaagde week staat. Zeven dagen lang worden de reizigers in de watten gelegd; voor slechts 1.950 euro ga mee en daar zit vrijwel alles al bij inbegrepen: de vlucht naar Moskou, een bus die 24 uur per dag ter beschikking staat, verblijf in een luxe 4-sterren hotel, continue begeleiding door Nederlands- en Engelssprekende gidsen en curatoren die al lange tijd in het vak zitten, plus excursies naar musea en de beste galerijen. Uiteraard zie je ook het een en ander van de toeristische trekpleisters, maar het zijn de kunsten waar je hier echt voor naartoe gaat.

Alhoewel de focus tijdens deze reis op de hedendaagse kunsten(aars) ligt, ontdek je ook enkele meesterwerken van onder andere Malevich, Kandinsky, Chagall en Bakst. Liefhebbers kunnen ook zelf creatief aan de slag gaan tijdens een workshop matroesjka schilderen en zo tevens meer te weten komen over deze kenmerkende Russische met de hand gemaakte en geschilderde houten poppen.

Matroesjka’s beschildert in Van Gogh’s stijl

Matroesjka’s beschildert in Van Gogh’s stijl

Inclusief kunstwerk!

Na zo’n dag kunstkijken wachten er in de restaurantjes in de straten van Moskou heerlijke Russische lekkernijen op je. Tijdens een culinaire avond in Cafe Pushkin geniet je niet alleen van het lekkere eten, maar ontmoet je ook enkele jonge Russische kunstenaars. Van een van deze deelnemende kunstenaars krijg je zelfs een werk naar keuze mee; met de hand gesigneerd en ter waarde van 500 euro (bij de reisprijs inbegrepen). Na afloop van de reis wordt deze bij jou thuis afgeleverd. Daarna heb je een mooi werk hangen van een kunstenaar die je persoonlijk hebt ontmoet; een leuke herinnering aan deze bijzondere ervaring.

Zelf kennis maken met de levendige kunstscène in Moskou? Klik hier voor meer informatie over de excursies, de praktische informatie en contactgegevens om je aan te melden voor deze kunstreis.

Check it out: 7 daagse exclusieve moderne Cultuur kunstreis Moskou!

Russisch panorama van Idris Enikeev

Russisch panorama van Idris Enikeev

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!