Naturalis Biodiversity Center Leiden

Naturalis Leiden - Buitenkant

Het Naturalis is wellicht het meest bekende natuurmuseum van Nederland. Haar collectie telt nu al 37 miljoen en is daarmee van wereldformaat. Van een mammoetskelet tot een Japanse reuzenkrab, als je een beetje van de natuur houdt is dit een ideale bestemming om een dagje uit te gaan.

Naturalis Leiden - Camarasaurusskelet

Een gigantisch Camarasaurusskelet

De vaste tentoonstellingen

Er zijn een groot aantal vaste tentoonstellingen bij Naturalis. Het ‘Natuurtheater’ laat je de dieren van onze tijd zien, met vacht en al. Wil je een oog in oog komen met de grootste en gevaarlijkste dieren van onze tijd? Dan is deze tentoonstelling echt iets voor jou. Ook kun je de ‘Oerparade‘ bekijken. Indrukwekkende geraamtes van dinosaurussen, gigantische mammoetskeletten en fossielen uit een ander tijdperk. Deze tentoonstelling is het spektakel van Naturalis. Klik hier om de andere vaste tentoonstellingen te bekijken.

Naturalis Leiden - Victorialelie

De gigantische victorialelie

Naturalis Leiden - Mammoetskelet Mammoetskelet  Mammoetskelet  Mammoetskelet  Mammoetskelet  Mammoetskelet  Mammoetskelet  Mammoetskelet  Mammoetskelet  Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet Mammoetskelet

Het bekende mammoetskelet

Het Naturalis is een prachtig wetenschappelijk museum, maar toch wordt er bij ons vaak gediscussieerd of het NEMO van Amsterdam net iets beter is. Wij laten het aan jou over! En als je echt niet genoeg kunt krijgen om je kennis uit te breiden raden wij jouw aan om onze 54 beste museums van Nederland te bekijken.

Vermijd de rij, koop tickets online!

Koop hier direct uw tickets online! Met een e-ticket heeft u direct toegang tot het museum op één van de genoemde dagen, en hoeft u dus niet te wachten.

Bezoekadres

Naturalis Biodiversity Center
Darwinweg 2
2333 CR Leiden
Telefoonnummer: 071 568 7600

Voor meer informatie ga naar http://www.naturalis.nl/nl/

Online Galerij
gastauteur@onlinegalerij.nl