Met meesterwerken kom je niet zomaar een kunstacademie in…

Met meesterwerken kom je niet zomaar een kunstacademie in…

Wat is belangrijker als het gaat om de kunst, de naam van de artiest of de kunst zelf? De makers van dit filmpje wisten zelf het antwoord niet en hebben dus het werk van Kazimir Malevich’s gebruikt om dit uit te vinden.

Kazimir Malevich, De houthakker (recto) : Boerenvrouwen in  kerk (verso), 1912. Collectie Stedelijk Museum Amsterdam - De Russische avant-garde kunstenaar, wiens schilderijen een fortuin waard zijn, werd in eerste instantie afgewezen door de kunstacademie. We wilden hem nog een kans te geven en vulden een portfolio met zijn werken die miljoenen dollars per stuks waard zijn. Dit namen zij op met een verborgen camera tijdens interviews bij verschillende kunstacademies. Hierover is het resultaat te zien van wat er gebeurde.  Muziek Credits: Gotye - Smoke and Mirrors Balmorhea - Artifact

Kazimir Malevich, De houthakker (recto) : Boerenvrouwen in  kerk (verso), 1912. Collectie Stedelijk Museum Amsterdam

De Russische avant-garde kunstenaar, wiens schilderijen een fortuin waard zijn, werd in eerste instantie afgewezen door de kunstacademie. We wilden hem nog een kans te geven en vulden een portfolio met zijn werken die miljoenen dollars per stuks waard zijn. Dit namen zij op met een verborgen camera tijdens interviews bij verschillende kunstacademies. Hierover is het resultaat te zien van wat er gebeurde.

Muziek Credits:
Gotye – Smoke and Mirrors
Balmorhea – Artifact

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!