Ontwerper Dries Van Noten toont zijn oeuvre

_MG_3287Voor de eerste maal in zijn carrière ontsluit ontwerper Dries Van Noten zijn oeuvre in een tentoonstelling; geen klassieke retrospectieve, maar een intieme tocht doorheen zijn artistiek universum. Aan de hand van verschillende thema’s zal de ontwerper op een visueel indrukwekkende wijze inzage geven in zijn werk, zijn unieke creatieproces en inspiratiebronnen. 

De tentoonstelling brengt verschillende kunstdisciplines samen aan de hand van een assemblage van historische, beeldende, etnische, filmische en geografische referenties. De invloeden, parallellen en tegenstellingen in het oeuvre van Dries Van Noten worden bijeengebracht in een tentoonstelling die mode combineert met de wereld van de beeldende en schone kunsten.

Ontwerper Dries Van Noten toont zijn oeuvre

Met werk van o.a. Yves Klein, Thierry De Cordier, Victor Vasarely, Damien Hirst, Cecily Brown, Pol Bury, Christopher Wool, Hubert Duprat, Pablo Picasso, Mark Rothko en James Tissot.

_MG_3226

_MG_3287

Dries Van Noten. Inspirations
Tentoonstelling ontworpen en gerealiseerd  door Les Arts Décoratifs, Parijs (01/03-02/11/14); georganiseerd in Antwerpen door het MoMu – ModeMuseum Provincie Antwerpen.

13|02|2015 > 19|07|2015

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!