Organisatie

 

Online Galerij in het kort

 

Elke beeldend kunstenaar kan een eigen site op Online Galerij maken. Voorwaarde voor een eigen site en opname in het overzicht op www.onlinegalerij.nl zijn dat uw site voldoet aan de presentatievoorwaarden en dat deze wordt goedgekeurd door Online Galerij en geballoteerd door de ballotagecommissie. Een site die niet voldoet aan de presentatievoorwaarden zal dus niet worden opgenomen in het overzicht.

 

Online Galerij heeft twee abonnementsvormen, standaard en plus. Verder zijn er advertentiemogelijkheden voor kunstenaars om hun werk/expositie extra onder de aandacht te krijgen.

 

Wat is het doel van Online Galerij?

 

Online Galerij is de plek waar liefde voor kunst begint. Wij stellen als doel om kunst en liefhebbers bij elkaar te brengen. Dit doen wij door kunstenaars een eigen site te geven en onderdeel te laten zijn van ons kunstplatform. Kunstliefhebbers kunnen door middel van slimme filters goed zoeken in onze database om zo de kunst te vinden die hen aanspreekt. Daarnaast heeft Online Galerij een hoge ”Page Authority”, waardoor content goed wordt getaxeerd door Google en content hierdoor hoog in de zoekresultaten van Google zichtbaar zal zijn.

 

Voor wie is Online Galerij?

 

Online Galerij is bedoeld voor alle beeldend kunstenaars. Van amateurs tot professioneel, iedereen mag een eigen site maken op Online Galerij. Wel vinden we dat alle sites moeten voldoen aan de presentatiecriteria, en elke site moet dus goedgekeurd worden door Online Galerij.

 

Verder vinden we het belangrijk dat op de algemene site: https://www.onlinegalerij.nl zoveel mogelijk kwaliteit wordt getoond. Daarom heeft elke site een ranking, die wordt bepaald door de ballotagecommissie. De ranking bepaalt, samen met een aantal andere factoren, hoe vaak jouw werk zichtbaar is op de homepage.

 

Wil je zeker weten dat je getoond wordt op de homepage? Gebruik dan de advertentiemogelijkheid voor een werk.

 

Daarnaast is Online Galerij bedoeld voor kunstliefhebbers. Zij vinden op Online Galerij kunst in elke discipline en voor elk budget. Ook worden er regelmatig inspirerende columns en interviews geplaatst op onze “nieuws” pagina.

 

Wie is de eigenaar van Online Galerij?

 

Online Galerij is een activiteit van Millfield, waar Vincent Moleveld de eigenaar van is. Online Galerij biedt via www.onlinegalerij.nl kunstenaars de mogelijkheid om een eigen site aan te maken om hun kunst te presenteren. Andere activiteiten van Millfield zijn Kunstconsultancy en Creatieve Vacatures.