PAN Amsterdam 2016 gaat het laatste weekend in!

De 30e editie van PAN Amsterdam 2016 vindt plaats van 20 – 27 november in RAI Amsterdam en gaat dit weekend dus zijn laatste dagen in. De jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design doorbreekt de routine met een vernieuwde opzet die voor meer dynamiek en beleving zorgt. De huidige tijdgeest weerspiegelt zich in het thema van de beurs: eclectisch leven, eclectisch verzamelen.

PAN heeft elke kunstliefhebber wat te bieden en voor elk budget. Prijzen variëren van enkele honderden euro’s tot een half miljoen. Alle aangeboden kunstvoorwerpen zijn gekeurd door onafhankelijke experts op authenticiteit, kwaliteit en conditie. Wie meer wil weten over de verschillende kunstdisciplines en -stromingen kan op stap met een kunstexpert in een Rondje PAN.

Nieuw op de beurs is het PAN Podium. Hier draait het om vakmanschap, kunst ervaren en kunst beleven in een dagelijks wisselend interactief programma. Van de 120 deelnemers zijn er twaalf die dit jaar voor de dertigste keer deelnemen, zes deelnemers keren terug van (even) weggeweest en PAN verwelkomt zeven nieuwe deelnemers. Een overzicht van alle deelnemers en de topstukken van PAN Amsterdam 2016 zijn te vinden op www.pan.nl.

Speciaal voor de PAN Amsterdam 2016 hebben wij van de hoofdstromingen leuke video’s gemaakt waarbij je snel een goed beeld hebt van al het moois wat te vinden is op deze tijdloze beurs.

Vitting

Design

Schilderijen

Modern & hedendaags

Juwelen

Fotografie

Antiquiteiten

Zilver

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!