Preview Star Wars Identities

Voor Nederlandse Star Wars™ liefhebbers breken gouden tijden aan: Zij kunnen t/m 11 maart 2018 terecht bij STAR WARS™ Identities: The Exhibition naast CineMec in Utrecht Leidsche Rijn.

Star Wars Identities lost daarmee de tentoonstelling over de films van Harry Potter af, die tot 2 september in Utrecht te zien is.

Star Wars Identities is een unieke tentoonstelling met zo’n 200 originele Star Wars rekwisieten, kostuums, tekeningen en meer, gecombineerd met een identity quest. Bezoekers herontdekken de onvergetelijke personages uit Star Wars op een totaal nieuwe manier en verkennen tegelijk hun eigen identiteit door middel van één simpele en diepzinnige vraag: What forces shape you?

Tickets kopen

Voor STAR WARS Identities zijn diverse ticketsoorten beschikbaar: Volwassenen, kinderen, familietickets en tickets voor CJP-kaarthouders. De unieke Collector Tickets zijn ook beschikbaar! Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op de volgende pagina.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Preview Star Wars Identities

Voor meer informatie bezoek de website van Star Wars Identities!

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!