Uw eigen kunstpagina

Online Galerij biedt een platform voor kunstenaars om in een galerij kunst online tentoon te stellen. De liefhebber en/of verzamelaar van kunst biedt Online Galerij een overzichtelijke manier om deze kunst te bewonderen en over te gaan tot aankoop hiervan.

Online Galerij brengt de kunstenaar en de liefhebber graag bij elkaar. Dit doen we met een persoonlijke touch. We kennen elke kunstenaar persoonlijk en zorgen dat de kwaliteit hoog blijft. We bespreken samen met de kunstenaar welke vorm van online aandacht het beste past.

Jij de kunst, wij de marketing!

Online Galerij leeft in de overtuiging dat on- en offline aandacht elkaar versterkt. Wij werken dan ook graag samen met galeries. Door het groot online bereik onder de kunstliefhebbers, zijn we in staat extra aandacht te richten op een kunstenaar of diens expositie. Dit geldt uiteraard ook voor musea, kunstbeurzen en artfairs.

Wij maken een mooie kunstenaarspagina aan en schrijven bij aanvang altijd een blog. Bij een verkoop hanteren wij een commisie. Wil je meer, dan kan dat, zoals een SEO campagne, atelier bezoek of organiseren pop up tentoonstellingen. We bepalen steeds samen de marketingstrategie die we kunnen volgen.

Groot online bereik en hoge ranking

Door jaren lang te schrijven over kunst en cultuur presteert Online Galerij erg sterk in Google. Zo staan wij op de derde plek als je in Google zoekt naar Jasper Krabbé. Dit kunnen wij ook voor u betekenen!

Door leuke, interessante en slimme SEO berichten komen wij bovenaan in Google. Zo kunnen wij jou bijvoorbeeld als DE portretschilder van de stad uitlichten in Google.

Interesse?

Wil jij je laten vertegenwoordigen door Online Galerij? Neem dan vrijblijvend contact op met info@onlinegalerij.nl of bel 070 – 22 11 747! Wij staan voor jou klaar.