Vacaturesite Creatieve Vacatures

Creatieve Vacatures is een vacaturesite waar werkgevers creatieve vacatures en stages kunnen plaatsen. De site vormt de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden in de creatieve sector. We willen beiden graag zo goed mogelijk helpen om elkaar te vinden!

Met dat doel voor ogen hebben ze ook een LinkedIn-bedrijven pagina opgezet. De groep vormt een professioneel netwerk en is een platform voor kennisdeling. Creatieve Vacatures post alle vacatures en stages die op deze site worden gepubliceerd ook op hun social media kanalen en nieuwsbrief.

Vacaturesite Creatieve Vacatures

De vacaturesite Creatieve Vacatures garandeert bij het plaatsen van 1 vacature voor 119 euro (exclusief btw) een minimaal bereik van 25.000 creatievelingen binnen jouw sector. Creatief talent is extreem belangrijk voor alle soorten bedrijven. Creatieve-Vacatures biedt een gemakkelijke en goedkope manier om in contact te komen met creatieve mensen. Wij vinden goede kandidaten zodat bedrijven een optimaal recruiting proces kunnen doorlopen met focus op interviews.

Prijzen Creatieve Vacatures

Prijzen die worden gehanteerd bij Creatieve Vacatures

Creatieve Vacatures heeft het mooiste en creatiefste banenaanbod van Nederland. Het is tevens ook mogelijk om je CV te uploaden en je aan te melden voor hun nieuwsbrief. Hiermee word je insider en blijf je als eerste op de hoogte van de meest recente vacatures.

Online Galerij en Creatieve Vacatures

Online galerij zal de komende tijd samenwerken met Creatieve Vacatures om creatieve werkzoekende en werkaanbieders bij elkaar te brengen. Zo zullen wij interessante vacatures delen via onze Twitter account.

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!