Verbluffend artistieke schoenen door Anastasia Radevich

al_13

Verbluffend artistieke schoenen door Anastasia Radevich

Anastasia Radevich is van Wit-Russische afkomst, en woont en werkt in Canada. Na het behalen van een diploma bij de London College of Fashion in footwear design, heeft ze zich een aantal jaren verdiept in de essentie van het technisch ontwerp en de kunst van het schoenmaken bij grote namen zoals Alexander McQueen, Nicholas Kirkwood en Bolongaro Trevor (Makers van All Saints).

Naast de kennis die Radevich opdeed, kreeg ze waardering voor de waarde van vrije onbelemmerde expressie en creativiteit, wat vaak moeilijk te bereiken is in onze winst gedreven maatschappij. Dit is wanneer ze zichzelf heeft uitgedaagd om niet alleen een ontwerper, maar een ‘footwear artist’ te worden en begon schoenen te verkennen als een medium. Schoenen zijn haar canvas geworden. Radevich combineert kunst, ambacht en technologie om een boodschap, een verhaal of een statement over te brengen. Zo transformeert Radevich haar innerlijke wereld, inspiratie en energie tot een pump, schoen of een laars.

dreamfall_02Anastasia Radevich is van Wit-Russische afkomst, en woont en werkt in Canada. Na het behalen van een diploma bij de London College of Fashion in footwear design, heeft ze zich een aantal jaren verdiept in de essentie van het technisch ontwerp en de kunst van het schoenmaken bij grote namen zoals Alexander McQueen, Nicholas Kirkwood en Bolongaro Trevor (Makers van All Saints).  Naast de kennis die Radevich opdeed, kreeg ze waardering voor de waarde van vrije onbelemmerde expressie en creativiteit, wat vaak moeilijk te bereiken is in onze winst gedreven maatschappij. Dit is wanneer ze zichzelf heeft uitgedaagd om niet alleen een ontwerper, maar een 'footwear artist' te worden en begon schoenen te verkennen als een medium. Schoenen zijn haar canvas geworden. Radevich combineert kunst, ambacht en technologie om een boodschap, een verhaal of een statement over te brengen. Zo transformeert Radevich haar innerlijke wereld, inspiratie en energie tot een pump, schoen of een laars.Anastasia Radevich is van Wit-Russische afkomst, en woont en werkt in Canada. Na het behalen van een diploma bij de London College of Fashion in footwear design, heeft ze zich een aantal jaren verdiept in de essentie van het technisch ontwerp en de kunst van het schoenmaken bij grote namen zoals Alexander McQueen, Nicholas Kirkwood en Bolongaro Trevor (Makers van All Saints).  Naast de kennis die Radevich opdeed, kreeg ze waardering voor de waarde van vrije onbelemmerde expressie en creativiteit, wat vaak moeilijk te bereiken is in onze winst gedreven maatschappij. Dit is wanneer ze zichzelf heeft uitgedaagd om niet alleen een ontwerper, maar een 'footwear artist' te worden en begon schoenen te verkennen als een medium. Schoenen zijn haar canvas geworden. Radevich combineert kunst, ambacht en technologie om een boodschap, een verhaal of een statement over te brengen. Zo transformeert Radevich haar innerlijke wereld, inspiratie en energie tot een pump, schoen of een laars.

lc-present-19

al_09

lc-present-20

al_06

al_07

lc-past-2

al_03

lc-future-26

lc-present-15

lc-present-13

al_01

lc-future-22

Bron: Anastasiaradevich.com

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij in 2010 opgezet. Zijn doel is om kunst, fotografie en design toegankelijker te maken voor het grote publiek. Online Galerij moet DE online kunstbeurs van Nederland en Belgie worden. Een plek waar liefde voor kunst en cultuur begint!