Online Galerij biedt een platform voor kunstenaars om in een galerij kunst online tentoon te stellen. De liefhebber en/of verzamelaar van kunst biedt Online Galerij een overzichtelijke manier om deze kunst te bewonderen en over te gaan tot aankoop hiervan.

Online Galerij brengt de kunstenaar en de liefhebber graag bij elkaar. Dit doen we met een persoonlijke touch. We kennen elke kunstenaar persoonlijk en zorgen dat de kwaliteit hoog blijft. We bespreken samen met de kunstenaar welke vorm van online aandacht het beste past.

Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal vaste maandabonnementen die voor het plaatsen van werken afgesloten kunnen worden. Wij schijven bij aanvang altijd een blog. Wil je meer, dan kan dat, zoals een SEO campagne, atelier bezoek of organiseren pop up tentoonstellingen. We bepalen steeds samen de marketingstrategie die we kunnen volgen.

Online Galerij leeft in de overtuiging dat on- en offline aandacht elkaar versterkt. Wij werken dan ook graag samen met galeries. Door het groot online bereik onder de kunstliefhebbers, zijn we in staat extra aandacht te richten op een kunstenaar of diens expositie. Dit geldt uiteraard ook voor musea, kunstbeurzen en artfairs.

Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken via info@onlinegalerij.nl. Wij sturen informatie over de standaardmogelijkheden en algemene voorwaarden.  Spreekt het aan, maken wij graag een kennismakingsafspraak.

[easy-pricing-table id=”42155″]

Online Galerij presteert online erg sterk. Zo staan wij op de derde plek als je in Google zoekt naar Jasper Krabbé. Dit kunnen wij ook voor u betekenen!