Hoe word je kunst curator?

 

Hoe word je kunst curator? Ambitie, bravoure en continuïteit vormen het ABC van Online Galerij, inmiddels een vaste speler in de online kunstwereld.

 

Met uiteenlopende berichten en online exposities wordt een breed publiek bereikt. Online Galerij bestaat uit een enthousiast team maar waar wij altijd opzoek zijn naar nieuw talent is er ruimte om ons team te versterken.Online Galerij is een kweekvijver en wij zijn altijd op zoek naar kunstenaars.

 

Ben jij de ultieme talentscout en weet jij unieke fotografen en kunstenaars te ontdekken? Heb jij het ook in je om de kunstenaars te begeleiden tot een hoger niveau? Heb jij als droom om jouw kunstenaar ooit in het Stedelijk te zien hangen? Gaan dan nu aan de slag als curator voor online galerij.

 

Solliciteer dan nu als tentoonstellingsmaker / curator (m/v) voor online galerij, e-mail jouw c.v. en motivatie naar: vincent@onlinegalerij.nl

 

Hoe wordt je kunst curator? Ambitie, bravoure en continuïteit vormen het ABC van Online Galerij, inmiddels een vaste speler in de online kunstwereld. Met uiteenlopende berichten en online exposities wordt een breed publiek bereikt. Online Galerij bestaat uit een enthousiast team maar waar wij altijd opzoek zijn naar nieuw talent is er ruimte om ons team te versterken. Online Galerij is een kweekvijver en wij zijn altijd op zoek naar kunstenaars. Ben jij de ultieme talentscout en weet jij unieke fotografen en kunstenaars te ontdekken? Heb jij het ook in je om de kunstenaars te begeleiden tot een hoger niveau? Heb jij als droom om jouw kunstenaar ooit in het Stedelijk te zien hangen? Gaan dan nu aan de slag als curator voor online galerij. Solliciteer dan nu als Tentoonstellingsmaker / Curator (m/v) voor online galerij E-mail jouw c.v. en motivatie naar: vincent@onlinegalerij.nl