WTC The Hague Art Gallery opent haar deuren!

Met de komst van WTC The Hague Art Gallery is er een nieuw platform voor (internationale) hedendaagse kunst en design. Op donderdag 27 juni  om 16.30 wordt de eerste expositie geopend door de heer Gerard Vaandrager, Director External Relations WTC The Hague. De ruime entree van het WTC, het business center, het WTC Plaza en de binnentuin zijn de representatieve ruimtes waar wisselende exposities worden gehouden. Op projectbasis vragen wij nationale en internationale kunstenaars om mee te werken aan de exposities die iedere keer in het teken staan van een ander thema.

De zomertentoonstelling heeft als thema Azië. De kunstenaars die hun werken gaan tonen hebben allen op verschillende wijze een speciale binding met Azië.

Seekee Chung

Ingrid van der Hoeven is van Indische afkomst, Seekee Chung zet beelden neer met Chinese duiding en Zhuang Hong Yi is een Chinese kunstenaar die sinds 1992 in Nederland woont.

De zomertentoonstelling loopt van 27 juni t/m 8 september.

WTC The Hague Art Gallery

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
T +31 (0)70 304 36 65
www.wtcthehague.com
artgallery@wtcthehague.com

De tentoonstelling is altijd te bezichtigen. Maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 tot 14.30 zijn we aanwezig bij de galerie om u persoonlijk te woord te staan. U kunt ook een afspraak maken.

De tentoonstelling is samengesteld met de medewerking van Galerie Maurits van de Laar en Gallery Leslie Smith.

Vincent Moleveld
vincent@onlinegalerij.nl

Vincent heeft online galerij opgezet om kunst en cultuur toegankelijker te maken voor hemzelf en het grote publiek. Gaandeweg bleek online galerij voor hem de plek waar liefde voor kunst en cultuur begint